Welkom op de website van Voetzorg Groesbeek!

Vanwege drukte heeft de praktijk momenteel een cliëntenstop om de kwaliteit en zorg te kunnen bewaken en waarborgen.

Op deze site kunt u kennismaken met mij en mijn pedicurepraktijk. Verder vindt u informatie over voetverzorging in het algemeen en specifieke behandelingen.

Mijn naam is Manou Klomp-Verhoeven, sinds 2017 gediplomeerd pedicure. 

U kunt bij mij terecht voor onder andere gehele voetverzorging, verwijderen van likdoorns, eelt, kloven, ingroeiende nagels, kalk- en schimmelnagels. Voetzorg Groesbeek is aangesloten bij vakorganisatie Provoet.

Ik werk niet ambulant. De praktijk is rolstoel toegankelijk, gelegen naast het woonhuis. Er is ruim voldoende parkeergelegenheid tegenover de praktijk.

 

Goede voetverzorging is belangrijk!

U ziet er natuurlijk graag goed uit. De dagelijkse zorg voor uw uiterlijk vindt u heel gewoon. Maar hoe zit dat met uw voeten? Wanneer krijgen die aandacht? Pas als de nagels pijnlijk zijn, het eelt branderig aanvoelt of de likdoorn steekt? Met een goede, regelmatige verzorging van uw voeten zijn deze problemen te voorkomen. De pedicure kan u daarbij helpen.

Uitgebreid advies

De voetverzorger kan u niet alleen van al ontstane ongemakken verlossen, maar helpt u juist in het voorkomen ervan. De hedendaagse, goed opgeleide vakvrouw (of -man) kan u daarover uitgebreid adviseren. Niet alleen over de manier waarop u uw voeten het beste kunt verzorgen, maar bijvoorbeeld ook over de aanschaf van (sport)schoenen of over de lichaamshouding. Daarnaast kan zij klachten of aandoeningen signaleren die mogelijk een behandeling door een arts behoeven.

De werkwijze

Eerst bekijkt de voetverzorger nauwkeurig de huid en de nagels van uw voeten. Voor een optimale hygiëne worden uw voeten en instrumenten gedesinfecteerd. De behandeling bestaat onder meer uit op de juiste manier nagels knippen, het verzorgen van de (nagelwallen) zijkanten van de nagels, het weghalen van eelt of likdoorns en met behulp van apparatuur het polijsten van de nagelplaat.

 

Voor wie?

Man of vrouw, jong of oud: iedereen is gebaat bij een goede voetverzorging. Of u nu veel zit, staat of loopt. Want realiseert u zich wel eens dat het hele gewicht van uw lichaam vaak op de voeten neerkomt? En wist u dat als de voeten pijn doen, ongemerkt ook de houding kan veranderen? Daardoor kunnen weer rug- of nekklachten ontstaan.