Welkom op de website van Voetzorg Groesbeek!

De praktijk is tijdelijk gesloten vanwege corona, hopelijk kan ik u spoedig weer verwelkomen. 

Op deze site kunt u kennismaken met mij en mijn pedicurepraktijk. Verder vindt u informatie over voetverzorging in het algemeen en specifieke behandelingen.

Mijn naam is Manou Klomp-Verhoeven, gediplomeerd pedicure. In februari 2020 ben ik gestart met een opleiding tot medisch pedicure. Ik verwacht deze medio 2021 af te ronden.

U kunt bij mij terecht voor onder andere gehele voetverzorging, verwijderen van likdoorns, eelt, kloven, ingroeiende nagels, kalk- en schimmelnagels. Voetzorg Groesbeek is aangesloten bij vakorganisatie Provoet.

Goede voetverzorging is belangrijk!

U ziet er natuurlijk graag goed uit. De dagelijkse zorg voor uw uiterlijk vindt u heel gewoon. Maar hoe zit dat met uw voeten? Wanneer krijgen die aandacht? Pas als de nagels pijnlijk zijn, het eelt branderig aanvoelt of de likdoorn steekt? Met een goede, regelmatige verzorging van uw voeten zijn deze problemen te voorkomen. De pedicure kan u daarbij helpen.

Uitgebreid advies

De voetverzorger kan u niet alleen van al ontstane ongemakken verlossen, maar helpt u juist in het voorkomen ervan. De hedendaagse, goed opgeleide vakvrouw (of -man) kan u daarover uitgebreid adviseren. Niet alleen over de manier waarop u uw voeten het beste kunt verzorgen, maar bijvoorbeeld ook over de aanschaf van (sport)schoenen of over de lichaamshouding. Daarnaast kan zij klachten of aandoeningen signaleren die mogelijk een behandeling door een arts behoeven.